در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
آیا امکان بالا بردن پوشش خسارت جانی در بیمه شخص ثالث وجود دارد؟

 آیا می توان مانند سقف پوشش خسارات مالی، خسارات جانی را نیز با افزایش حق بیمه پرداختی، افزایش داد؟

 مثلا از 253.3 به 300.
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام
دوست گرامی تا قبل از برج ۳ امسال این امکان وجود داشت اما بعداز اجرایی شدن قوانین جدید خیر
هر مقدر از دیه (خسارت جانی)بالاتر از سقف بیمه نامه  باشد در سال بعد   دیه افزابش بیابد الباقی خسارت از سازمان خسارت های بدنی پرداخت خواهد شد  لذا از زمان اجرایی شدن قانون جدید الحاقیه افزایش  دیه در بیمه نامه حذف گردید است