در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
در صورتی که تصادف در ماه غیر حرام منجر به جرح و مرگ چند نفر شود، حداکثر هزینه پرداختی از شرکت بیمه 190 میلیون تومان خواهد بود یا 253.3 میلیون؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

در ماه های غیر حرام،دیه معادل با ۱۹۰ میلیون تومان می باشد و هر چند نفر که باشند هم قابل پرداخت می باشد.

و در ماه های حرام،۲۵۳ میلیون تومان میباشد.

ضمنا در ماه های حرام،دیه راننده مقصر حادثه ای که منجر به فوت خود راننده شود نیز ۱۹۰ میلیون تومان خواهد بود.