در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام ، رای اجرای احکام پرونده خسارت جانی تصادف صادر شده و توسط مقصر حادثه به شرکت بیمه برده شده و درحال تشکیل پرونده میباشد ، بعد از تشکیل پرونده ،چه موقع زیاندیده باید به بیمه مراجعه کند یا باید منتظر امدن نامه از سوی بیمه باشد؟ و در هر صورت ارایه چه مدارکی از سوی زیاندیده لازم است؟؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

معمولا باید زیاندیده و مقسر با هم به بیمه مراجعه کنند برای تشکیل پرونده
شرکت بیمه هم میتواند ظرف 15 روز هر مدارکی را میخواهد از آنها درخوست کرده و  ظرف 15 روز پس از تکمیل پرونده باید دیه را پرداخت کند
ماده 15 قانون بیمه شخص ثالث