در دیه و بیمه خودرو توسط
شهریور سال 1394 در سه راهی کشمش تپه (بین بازرگان و ماکو) نصف شب بدلیل بارندگی و لغزندگی جاده و عدم وجود علائم هشداردهنده مناسب توسط اداره راه قبل از رسیدن به در سه راهی، کنترل ماشینم رو به جهت عدم برخورد با گارد ریل سه راهی از دست داده و با ماشین به دره ای به ارتفاع 4 متر سقوط کردم. خودم بعنوان راننده و دخترم به عنوان سرنشین دچار جراحت شدیم. پس از خروج خودم و بیرون آوردن دخترم از خودرو، با 110 تماس گرفتم. با آمبولانس به بیمارستان در ماکو منتقل شدیم. پس از ترخیص خودم از بیمارستان اقدامات لازم برای دریافت خسارت از بیمه شخص ثالث انجام یافت. تنظیم شکایت دخترم علیه بنده، رفتن هر دوی ما به پزشک قانونی ماکوو تشکیل پرونده در دادسرا. برای تاریخ 95/08/25 دادسرای ماکواحضاریه ای برای بنده در خصوص شکایت دخترم از من و نیز احضاریه ای برای دخترم برای همان تاریخ در خصوص شکایت ایشان از بیمه ایران و پدرش( که من هستم) به منزلمان در تبریز ارسال شده است. لطفا بنده را در خصوص جزئیات نظر احتمالی دادگاه و اینکه آیا دریافت خسارت جانی دخترم توسط بیمه ایران ممکن خواهد بود یا نه؟ راهنمایی بفرمایید. در ضمن با توجه به اینکه عنوان بیمه نامه بنده بیمه نامه شخص ثالث و حوادث راننده میباشد، آیا برای بنده نیز خسارت جانی تعلق میگیرد یا نه؟ ممنون از راهنماییهای ارزنده تان
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)

با عرض سلام ماده۱ـ كليه دارندگان وسايل نقليه موتوري زميني و ريلي اعم از اين كه اشخاص حقيقي يا حقوقي باشند مكلفند وسائل نقليه مذكور را در قبال خسارت بدني و مالي كه در اثر حـوادث وسـايل نقـليه مزبور و يا يـدك و تريلر مـتصل به آنها و يا مـحمولات آنها به اشخاص ثالث وارد مي‌شود حداقل به مقدار مندرج در ماده (۴) اين قانون نزد يكي از شـركتهاي بيـمه كه مجـوز فعاليت در اين رشته را از بيمه مركزي ايران داشته باشد، بيمه نمايند که تبصر ۵ این ماده می فرماید تبصره۵ ـ منظور از حوادث مذكور در اين قانون، هرگونه سانحه‌اي از قبيل تصادم، تصادف، سقوط، واژگوني، آتش‌سوزي و يا انفجار وسايل نقليه موضوع اين ماده و نيز خسارتي است كه از محمولات وسايل مزبور به اشخاص ثالث وارد شود. که در این صورت بله بیمه موظف به پرداخت خسارات دختر شما می باشد و در مورد خسارات وارده به شما در صورتی شامل خواهید شد که بیمه نامه خود را از ۲۹ خرداد ۹۵ به بعد تمدید کرده باشید البته اگر صد در صد مقصر باشید درصورتی که یکی از عوامل جاده از تاثیری در انحراف شما داشته باشد و مورد تایید پلیس راه و مراجع زیربط باشد بیمه موظف به جبران خسارات شما به درصدی که عوامل جاده ای در انحراف شما نقش داشته اند می باشد و خود بیمه باید بعدا ان مبلغ را از اون دستگاه زیربط بگیر پیگیری حقوقی دیه تصادفات