در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (130 امتیاز)
باسلام

بنده اجرای رای ام را از اجرای احکام خواستار شدم اما کارفرما جهت اجرای رای، به اجرای احکام نامه زده و عنوان نموده: توجها به تبصره 2 ماده306 قانون آیین دادرسی مدنی که اجرای حکم غیابی را منوط به معرفی ضامن معتبر یا اخذ تامین متناسب از محکوم له دانسته، لذا به نظر میرسد به لحاظ امکان بروز تالی فاسد، قبل از قطعیت حکم غیابی امکان اجرای حکم میسر نباشد هر چند تشخیص نوع و میزان تامین یا ضامن معتبر با توجه به اوضاع و احوال پرونده و شرایط اصحاب دعوی با مرجع صادر کننده حکم است

آیا درخواست تضمین از سوی کارفرما، قانونی است؟ لطفا راهنمایی بفرمایید با استناد به کدام ماده قانونی از خودم دفاع نمایم؟ اگر بنده تضمینی به کارفرما ندهم آیا کارفرما میتواند از اجرای رای ابقا به کار بنده امتناع نماید؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
چنانچه کارفرماعلی رغم رای مراجع حل اختلاف وانچه دررای نوشته شده درجهت گماردن کارگراخراجی اقدامی به عمل نیاورد وفق ماده 180قانونکارمتخلف محسوب میگرددودرقانون شرط دیگری پیش بینی نشده است