در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (170 امتیاز)
با سلام من به همراه خانواده بیمه عمر مان به مدت بیست و پنج سال و ضریب سالیانه افزایشی 10 درصد داشتم در سال دوم خواستم ضریب را به بالای بیست و پنج درصد افزایش دهم ، ولی پس از کش و قوس فراوان نماینده بیمه گفت تا بیست درصد مورد قبول است،و بالاتر نمیشه و یا باید بیمه نامه جدید بگیرم ناگفته نباشد من 39 ساله و خانمم 32 ساله است،  واقعا چنین چیزی امکان داره؟ راه حل بدهید ؟ متشکرم از جواب دهندگان و سایت خوب بید برگ
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام و آرزوی سلامتی..... 1- اگر منظور شما افزایش حق بیمه باشد : چنانچه تاریخ صدور بیمه نامه عمر شما پس از مردادماه سال 95(یعنی پس ابلاغیه کاهش درصد سودهای بیمه عمر توسط بیمه مرکزی باشد) شما در افزایش درصد سالانه و یا حتی میزان اصل حق بیمه محدودیتی ندارید. لکن قبل از این تاریخ با توجه به سیاستهای شرکت بیمه گر متفاوت خواهد بود.

2- اما در خصوص افزایش درصد سرمایه عمر نیز هر شرکت بیمه ایی، سقفی را برای سنین مختلف با توجه به شرایط سلامتی هر فرد در نظر گرفته و حداکثر افزایش آن طبق آخرین بخشنامه ی بیمه مرکزی برای فوت عادی مبلغ سرمایه 2/500/000/000 ریال و باحتساب سرمایه فوت حادثه 5/000/000/000 ریال میباشد.