در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام، حق بیمه عمر و اتیه ای که بنده خریدم سالانه ۲۰ درصد افزایش پیدا میکنه، ایا میتونم این رو ۵ یا ۱۰ درصد بکنم؟ و اگر شدنیه، چه موقع باید این کار رو انجام بدم، چون پرداخت بنده ماهانه هستش و برای هر سال یک دفترچه به من میدن. با تشکر
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

با توجه به اینکه اعمال تغییرات،بجز ذینفع های بیمه نامه و پوشش آتش سوزی منزل مسکونی(که بعلت اهمیت آن در طی یک سال بیمه ای نیز قابل تغییر می باشد)،می بایست در سر سال بیمه نامه اعمال گردد،شما فقط در زمان تمدید سال بعد بیمه نامه تون(که زمان آن،بعد از پرداخت آخرین قسط دفترچه اقساط تون هست) امکان اعمال هر نوع تغییری را در بیمه نامه خواهید داشت.

برای بیمه نامه شما( در صورتیکه مدت بیمه نامه تون بین ۲۰ تا ۳۰ سال هست)،بهترین میزان افزایش سالانه حق بیمه تون بین ۱۵٪ تا۱۰٪ و در صورتیکه کمتر از این میزان باشد،حداقل ۲۰٪ حق بیمه می باشد.