در سایر توسط (100 امتیاز)
باسلام

آقایی با۵۱سال سن وتقریبا ۲۳ سال سابقه تامین اجتماعی درخواست از کارافتادگی داده است ایشان چند سال به دلیل بیماری نتوانستند بیمه خود را واریز کنند الان ازکارافتادگی کلی شناخته شده آیا به دلیل نریختن بیمه به مشکل بر میخورند؟اگر مشکلی پیش نیاید به ایشان چقدر حقوق داده می شود آخرین حقوق دریافتی ایشان یک میلیون دویست تومان بوده است واین حقوق برای سال ۸۷ است
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

برای بررسی شرائط مستمری از کارافتادگی، سوابق قبل از بیماری ملاک محاسبه و بررسی است و بر اساس نوشته های شما،  در صورت ازکارافتاده شدن،  مستمری وی بر اساس حداقل دستمزد حال حاضر می باشد.