در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
من حدود بیست و سه سال هستش تشنج دارم تا حدود چهار سال پیش قرص والپرووات سدیم دویست میخوردم تا اینکه بیماریم حاد شد و دکتر بهم دپاکین پونصد روزی سه عدد  تجویز کرده ...همان گونه که مستحضر هستید این دارو شدیدا خواب آور هستش و در کنارش هم سه تا قرص خواب آور وضد استرس تجویز کرده که بسیار قوی هستن...

مدارک پزشکی هم از زمان معافیت پزشکی دارم و تا همین دو ماه پیش که اخرین نوار مغزیمو گرفتم دکتر بهم گفت هرکاری رو که انجام میدی دیگه انجام نده و شرایط مغزیت شدیدا حاد شده..اینو دکتر قریشی متخصص مغز اعصاب بهم گفت. .نا گفته نماند شش سال هم سابقه دارم و الان هم هر جا مراجعه میکنم با توجه با وضعیتم اصلا بهم کار نمیدن

 آیا مشمول از کار افتادگی میشم خیلی تشکر میکنم از مدیریت سایت
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
شما اشتغال بکار ندارید تا از کارافتاده گردید ابتدا باید بیمه شوید و سپس درخواست از کارافتادگی نمایید همچنین لازم بذکر است چنانچه علت بیماری ناشی از کار قبلی شما باشد و شما معاینات پزشکی بدو بیمه شدن را وفق ماده 90 انجام داده باشید بطوریکه بیماری شما در آن ذکر نشده باشد شما می توانید جهت ارائه مدارک به تامین اجتماعی و کمیسیون پزشکی اقدام و درخواست از کارافتادگی نمایید.