در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (200 امتیاز)
فردی خدود ۵۰ ساله با ۱۸سال سابقه بیمه دارای بیماری قلبی است و اخیرا در مراقبتهای ویژه هم بستری شده و اکنون استراحت پزشکی و مرخصی استعلاجی دارد، حدود ۱۰ سال پیش در حادثه ای در محل کار بیماری قلبی و ریوی شدت یافت ولی به کار خود ادامه داده،

ایا حالا از کار افتادگی کلی به ایشان تعلق میگیرد، مراحل اداری تا برقراری حقوق چقدر طول میکشد؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

ایشان باید بعد از خاتمه درمان درخواست ازکارافتادگی به شعبه تامین اجتماعی دهد . پس از پر کردن فرم 3 برگی مربوطه که از شعبه گرفته اند توسط پزشک معالج منتظر بمانند تا توسط کمیسیون پزشکی دعوت شوند . پس از دعوت کمیسیون پزشکی و شرکت در جلسه کمیسیون در صورتیکه بیش از 66 درصد ازکارافتادگی به ایشان تعلق بگیرد می توانند مستمری بگیر شوند .

بعد از ارسال رای ازکارافتادگی به شعبه تامین اجتماعی و داشتن شرایط بیمه ای می توانند از مزایای مربوطه استفاده کنند .

با تشکر