در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
کارگرانی داشتم با بیمه و نیز بدون بیمه. آیا اونهایی که بدون بیمه ان میتوان در سامانه مالیاتی ثبت کرد و نیز پرداختیهای به اونها رو جزء هزینه حقوق حساب آورد؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

بستگی به وضعیت کارگر شما دارد ، چون مالیات کف مبلغ دارد و حقوقهای زیر دو میلیون تومان را شامل نمی شود ، درج اسامی برای افراد فوق مشکلی ایجاد نمی کند ولی اگر شخص بازنشسته باشد و توسط شما مجددا بکارگیری شده ،بدون پرداخت حق بیمه ، این لیست مدرکی جهت قطع مستمری نامبرده خواهدبود.