در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام برای من از شرکتی که کار میکردم بیمه رد میشد و در لیست بیمه بودم حالا شرکت بیمه یازده ماه از شرکت حق بیمه طبق لیست ماههای قبل کم کرده ولی ادعا میکند که چون لیست تحویل نشده سابقه ما را درج نکرده پولشو میگیرن ولی سابقشو نمیدن این قانونی است؟ چطور میشه این سابقه را از بیمه گرفت چون با استناد به لیست ماههای قبل حق بیمه رو کسر کرده یا دریافت کرده
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

پیشنهاد ما به همه کارگران عزیز این است که اول هرماه به سامانه مشاهده سوابق تامین اجتماعی (پایگاه اینترنتی) مراجعه و سوابق خود را مشاهده نمایند و در صورت مغایرت یا عدم پرداخت کارفرما و عدم ارسال لیست، از طریق ثبت دادخواست در اداره کار پیگیر اجرایی شدن ماده 148 قانون کار باشند.

بهتر است آگاه باشید کارفرما حتی اگر بخواهد و حسن نیت داشته باشد امکان ارسال لیست ایام گذشته و منقضی شده را ندارد چرا که ارسال لیست هرماه یک مهلت قانونی مقرری دارد و دلخواه نیست.

سپاس از همراهی شما