در سختی کار و مشاغل سخت توسط (120 امتیاز)
با سلام.

بنده حدود شش ماه پیش به واحد تامین اجتماعی مراجعه کردم و گفتم که 10 سابقه بیمه اتحادیه وانت داران دارم و میخام بعنوان مشاغل سخت به سابقه بیمه ام اضافه بشه حتی با پرداخت حق 4 درصد توسط خودم تا بازنشست بشم. کارمند بیمه هم گفت که اصلا رانندگی بار جزو مشاغل سخت نیست. حال به نظرتون بنده دوباره مراجعه کنم و این موضوع رو مطرح کنم و در صورت ممانعت کارمند بیمه به دیوان عدالت اداری شکایت کنم؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

مشاغلی قابلیت طرح در کمیته بررسی مشاغل سخت و زیان آور را دارند که، بیمه شده آن ها در کارگاهی مشخص و مشمول قانون کار فعالیت داشته باشد، پیداست که بیمه رانندگان وانت بار اتحادیه وانت باران که به اعتبار داشتن خودروی شخصی حق بیمه خود را با نرخ 13/5 درصد پرداخت می نمایند، از شمول مقررات این قانون مستثنی هستند. البته اگر شخصی در کارگاهی با عتوان راننده وانت _ و با شرط مزدبگیری_ اشتغال به کار داشته باشد، موضوع قابل بررسی و پیگیری است.