در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام
بنده در تصادف از ناحیه کف پای چپ آسیب دیدم و یکی از استخوان های کف پام شکست، پزشکی قنونی هم شکستگی رو تایید کرد، حالا دیه ای که اعلام کردن هشت میلیون هست در صورتی که دیه شکستگی استخوان در صورت بهبود کامل هشت درصده، من میتونم اعتراض کنم و در صورت اعتراض نتیچه تغییر میکنه بنظرتون؟
و چطور میتونم خودم دقیقا دیه رو محاسبه کنم؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

دیه انگشت شکسته شده شما خمسِ یکپنجم از نصف دیه کامل درصورت النیام با عیب می باشد و در صورتیکه التیام بدون عیب باشد چهار پنجم از مبلغ فوق دیه شما میشود .و دیه شما ۲درصد درصورت التیام باعیب و درصورت التیام بدون عیب ۱.۶درصد میباشد

شما میتوانید قبل از صدور رای دادگاه به نامه پزشکی قانونی اعتراض کنید . اماتا جاییکه من از متنسوال متوجه شدم نیازی به اعتراض نیست .

برای پاسخ به سوالات دیه باید مطالعات زیادی در فقه و حقوق و علوم پزشکی داشته باشید .

درنهایت اگر نیاز به مشاوره بیشتری دارید با انتخاب گزینه مشاوره تلفنی اون رو مطرح کنید.