در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
کارفرما که خود پیمانکار شرکت اصلی هست ازمن به عنوان پیمانکار امضا گرفته و حالا که از کار بخاطر شاکی بودن از شرایط کار کنارکشیدم میگویند تو پیمانکار بودی و ما هیچ تعهدی نسبت به سنوات شما نداریم به اداره کار مراجعه کردم میگویند شما چون حقوق درصدی میگیرفتی بدون ساعت کاری پیمانکاربودی ولی افراد دیگر شرکت که فقط محل کارشان متفاوت است تمام سنواتشان را بطور کامل میگیرند
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
تسخیص رابطه کاری و شکول یا عدم شمول قانون کار به عهده مراجع خل اختلاف اداره کار است. می توانید شکایت کنید.