در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)

سلام خسته نباشید

پدرم در یکی از پیچ های روستامون با ماشین تصادف کرد خودش سوار موتورسیکلت بود.به خاطر کشیدن گاز به روستا یه طرف راه خراب بود ولی میشد از روی ان رد شد طرف مقابل از مسیر پدرم داشت حرکت میکرد به گفته پدرم میگه من باز به طرف راست رفتم ولی بازم منو زد حواسش به راه نبود.3 روز دیگه برای کرورکی می یان.مقصر کی است؟طرف خودش میگه من مقصرم.ممنون از پاسختون

2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... با توصیف شما ظاهراً راننده خودروی مقابل با توجه به تخلف انحراف به چپ و حرکت در لاین مخالف میتواند مقصر تشخیص داده شود. البته سایر شرایط نیز که ارتباط مستقیم با سانحه داشته باشد مانند عدم نصب علائم و حفاظ مناسب در خصوص وضعیت جاده توسط پیمانکار و... هم میتواند از علل وقوع معرفی شده و درصد قصورشان توسط کارشناس مربوطه در گزارش درج گردد....