در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با عرض سلام وخسته نباشید.

پیرو جواب اقای خوشحال عرض کنم دوربرگردان مورد نظر برای دور زدن هر دو طرف میباشد و فقط برای موردی که شما ذکر کردید نمیباشد. لازم به یاداوری است خودروی مذکور از قسمت درب عقب سمت راننده به خودروی من برخورد کردهخ است نه از قسمت عقب خودروی من.

با تشکر

مربوط به این سوال : مقصر حادثه تصادف در گردش از دور برگردان چه کسی می باشد ؟

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

بافرض اینکه شما مجاز به دور زدن در آن دور برگردان باشید بعلت انحراف به چپ و تجاوز از لاین خودتون که عوامل نزدیک به حادثه است درجه از تقصیر متوجه شما می باشد . چون طبق ایین نامه راهنمایی و رانندگی خودرو ها مجاز به حرکت در لاین خودشون هستندو حق تغییر لاین ندارند مگر درلاین سرعت و برای افرایش سرعت .

همین که چرخ خودرو شما در زمان تصادف با خط سفید زاویه داره یعنی تخلف کردید

ضمنا پاسخ بنده نظر شخصی و از روی تجربه در پرونده های خسارت می باشد . شما اگر فکر میکنید حقوقتون در حال تضییع هست میتونید اعنراض به نظر کارشناس راهور بزنید یادر شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل باارجاع امر  به کارشناس رو تقدیم کنید

بازم بابت پاسخم از شما عذر میخام