در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

براساس قانون کار آیا حداقل حقوق برای قرارداد کار موقت و دایم متفاوت است ؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

قانون کار به عنوان یک قانون حمایتی در راستای احقاق حقوق کارگرانی نگارش شده که مشمول رابطه کارگری و کارفرمایی موضوع ماده 2 و 3 این قانون می شوند.بر اساس این قانون و با توجه به ساز و کاری که تعریف نموده شورایعالی کار هرساله بر اساس بخشنامه مزدی در ابتدای هرسال شمسی حداقل مزد را برای کارگران و کارفرمایان تعیین می نماید. اما تفاوتی بین افرادی که قرارداد دارند، ندارند یا دایم هستند وجود ندارد و ضمنا هر توافقی مبنی بر پرداخت کمتر از حداقل مندرج در بخشنامه، جزو شروط باطل بوده است.