در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام من ۲۳ سال سابقه بیمه دارم با تغییرات قانونی شناسنامه ام در سال ۹۶ سنم در سال ۹۷ برابر ۶۰ سال است با این شرایط بازنشسته می شوم

سن واقعی من با رفع نقص شناسنامه در سال ۹۷ برابر ۶۰سال است  سابقه بیمه بنده شامل اجباری ،مشاغل آزاد واکنون اختیاری می باشد جمعا ۲۳ سال سابقه دارم آیا می توانم از بازنشستگی استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام درتامین اجتماعی ملاک سنی مد نظر قرار میگیرد که در روز اول با اون شناسنامه نامنویسی کرده باشید