در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
ماشین بنده صفر می باشد و فقط دو ماه کارکرد داشته آیا میتوانم ادعا کنم از زیاندیده که برای بنده ماشین نو بخرد و ماشین من برای خودش بردارد؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

با توجه به قاعده فقهی ((لاضررو لا ضرار فی الاسلام )) که مبنای اصلی قوانین مسئولیت در قوانین موضوعه ایران میباشدو نیز با استناد به ماده ۱ قانون مسئولیت مدنی ایران شما میتونید به میزانی که ضرر و زیان به شما وارد شده از مسبب و مقصر حادثه مطالبه خسارت و ضررو زیان ناشی ازفعل انتسابی به مقصر رو  درخواست کنید .

اینکه شما خودرو رو به مقصر بدید و در قبال جبران خسارت وارده ایشون به شما یه خودرو صفر بدن یه نوع توافقه و قابل مذاکره .

برای تعیین میزان دقیق خسارت میتونید از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل با ارجاع امر به کارشناس جهت تعیین میزان واقعی خسارت وارده به خودرو و همینطور ضرر وزیان ناشی از این حادثه یا افت قیمت خودرو رو تقدیم شورا کنید .

اگر نیاز به طرح شکایت و پیگیری خسارت و یا نیاز  به راهنمایی بیشتر داشتید بصورت تلفنی یا حضوری اماده همکاری هستم