در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)

با سلام

ایا میتوانم غیر ازمسئولتهایی که کارت مباشرت طبق چهار چوب نظام صنفی واساسنامه اژانس تاکسی تلفنی به عهده مباشر گذاشته  است سایر مسئولیتها ازقبیل مسیولیتها از قبیل مسئولیتهای قانونی وحقوقی و کیفری ومسئولیتهای مدنی ناشی از حوادث بعدی رانندگان واحیانا تخلفهای وارده از سوی رانندگان را توسط  اقرار نامه محضری و...... را به صورت شخصا متوجه مباشر کنم وصاحب ملک وجواز  مسیولیتی نداشته باشد؟؟جواب این سوالها و... کجا نوشته شده و ایا باید از چند جهت اطلاعات داشته باشم؟؟crying

1 پاسخ
توسط (660 امتیاز)
سلام ، خیر ، مسایلی که فرمودید بجهت اینکه مسولیت جوابگوبودن به مشتریان میباشد، اما در قانون کار کارفرما ی اصلی با کارفرمای مجازی بسیار متفاوت است و البته در هییت های  تشخیص و حل اختلاف زیاد توجهی به آن نمیشود ولی در دیوان عدالت اداری به دفعات مشاهده شده که مطابق قانون کار بررسی موشکافانه شده و کارفرمای اصلی را محکوم نموده اند، موفق باشید