در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام,

پدرم84 سالشونه و در جاهای مختلفی کار کردن, ولی الان حقوق بگیر تامین اجتماعی نیستن. سوابقشون و که از تامین اجتماعی گرفتیم, فقط چند ماه بود. هیچ مدرکی هم نداریم و اون سازمان و ادارات هم یا دیگه وجود ندارن یا خودشون هم مدرکی دال بر واریز تامین اجتماعی بابا ندارن, چه کنیم الان که پدرم به حقش برسن؟ لیست کارفرماهاش: شرکت پیمانکاری عمران راگون, شرکت ایپکو ,بنیاد امور جنگ زدگان ,شرکت گسترش و تولید عمرانی استان ایلام
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

اثبات سابقه بر عهده مدعی سابقه است بنابراین برای اثبات سابقه بیمه باید میبایست مدارک و مستندات مستدل به شعبه بیمه ارائه شود.

یا با ارائه رای مثبت از اداره کار یا دیوان عدالت اداری پیگیر سابقه بیمه باشید