در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

من یکسال هست که در یک شرکت معتبر مشغول به کار هستم و قرار داد سه یا چهار ماهه بدون بیمه میبندن حقوق هم به حسابم واریز میشه ولی از شرکت قبلی که در ان کار میکردم چون اینجا بیمه نکردن برام بیمه واریز میشه در اینصورت امکان شکایت از کارفرما به دلیل بیمه نکردن وجود دارد یا خیر?

و اینکه برای شرکت قبلی که برام بیمه واریز میکنن مشکلی پیش میاد?

سپاس
1 پاسخ
توسط (980 امتیاز)
همراه گرامی ، عمل هر دو کارفرما خلاف قانون است . کارفرمای فعلی به استناد قانون کار و تامین اجتماعی بایستی شما را نزد سازمان تامین اجتماعی بیمه نماید و موضوع قابل پیگیری از طریق مراجع حل اختلاف کار و بازرسی شعبه تامین اجتماعی است . برای کارفرمای قدیم شما هم می تواند مشکلات غیرقابل جبرانی ایجاد شود .