در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

واقعا من را یه کمی راهنمایی کنید

دریک تصادف پدرم که عابر پیاده بودن متاسفانه فوت شدن،بعدازچندروز که دنبال کارهای شکایت ازراننده مقصر به کلانتری رفتیم متوجه شدیم راننده مقصر صحنه تصادف را به هم زده و یک وسیله رابه این عنوان که همان وسیله ای است که باهاش تصادف کرده به کلانتری معرفی کرده، اما مورد تأیید واقع نشد،راننده تا کارشناسی هفت نفره اعتراض کردبه نظرکارشناسان راهنما ورانندگی،که نظر همگی بر جابجایی وسیله دخیل در تصادف بود اما باتوجه به اینکه هیچ سند ومدرکی برای اثبات ادعای خود نداشتن دادگاه حرف هیچکدام ازکارشناسان را قبول نکرد و از راننده مقصر خواست که اگر شاهدانی دارد که برای همان وسیله که به عنوان وسیله ی دخیل در تصادف معرفی کرده به دادگاه معرفی کند، و براین اساس دادگاه رأی صادر کرد و همان وسیله را تأیید کرد،ما را برای دریافت دیه به شرکت بیمه فرستاد ،حالا شرکت بیمه به ما میگه که چطور همه کارشناسان وسیله را رد کردن اما دادگاه قبول کرده پس ما این رأی را قبول نمیکنیم

اما چون دروقت مقرر اعتراض نکردن نمیتونن اعتراض کنند نسبت به رأی واجرای احکام بیمه را ملزم به اجرای رأی کرده، حالا بیمه به ما که زیاندیده هستیم میگه که ما دیه را به شما پرداخت میکنیم ولی بعد درخواست واخواهی میدیم ودرصورت اثبات جابجایی وسیله توسط راننده دیه ای که به شما دادیم ازتان (یعنی اززیاندیده)پسمیگیریم ،، واقعا شرکت بیمه میتونه همچین کاری با ما بکنه؟ این را هم عرض کنم که الان راننده مقصر باقید وثیقه آزاد هستش،

توروخدا من رو راهنمایی کنید خانواده م در سختی هستن الان.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

تسلیت و تعزیت بنده رو پذیرا باشید

مطابق ماده ۲۶۵ آیین دادرسی مدنی

هرگاه نظر کارشناس با اوضاع و احوال مُحَقَّق و معلوم مورد کارشناسی مطابقت نداشته باشد دادگاه به آن ترتیب اثر نمیدهد .

با این ماده استناد کنید و در بیمه این مطلب رو عنوان کنید که همه ما در برابر اراء صادره از دادگاه محکوم به اطاعتیم .

در صورت نیاز از طریق درخواست مشاوره بطور مستقیم میتونید با بنده در تماس باشید