در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام اینجانب در تاریخ ۹۶/۳/۳۰,  تصادف کردم و مقصر حادثه بودم ولی هم کروکی دارم هم نامه اورژانس و هم حکم پزشکی قانونی که نوشته شده ۴درصد دیه ارش انسان کامل که از ناحیه بینی بوده که قبلاً عمل زیبایی انجام دادم و مابقی نیز دیه دارد ولی با توجه به تمامی مدارک بیمه از دادن دیه امتناع میکند و در ضمن هنوز بعد حدود یکسال روی بینی اینجانب چرک جمع شده و بنده با زور آنرا خالی میکنم.بیمه نامه بنده نیز کوثر بوده.ایا راهی برای گرفتن دیه وجود دارد.ممنون از لطفتون.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

بیمه دوست ماست مادامیکه خسارت نخورده باشیم.

دیه جراحات وارده بر شما ثابت است و قابل مطالبه و وصول از بیمه گر شما می باشد . بعلت رعایت اخلاق حرفه ای از بیان جزئیات پروسه دریافت معذورم . درصورتیکه قصد مطالبه دیه از بیمه گر رو دارید لینک زیر رو کلیک کنیدو درخواست مشاوره تلفنی بفرمایید