در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

حدود بیستم اسفندماه شماره حساب اجرای احکام رو برای بیمه بردم وقرارشد تاپایان سال مبلع روبحساب اجرای احکام دادگستری واریزکنن وما اوایل امسال دیه رو ازاجرای احکام دریافت کنیم اماحالا متوجه شدیم که بیمه هنوزهیچ مبلعی روواریزنکرده وباپیگیری ما میگن بایدصبرکنید نقدینگی نداریم...لطفامارو راهنمایی کنید وچون تو سال96واریزنکردن باید به نرخ 97واریزکنن یانه....ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

علاوه بر اینکه باید در مدت ۲سال قمری مبلغ دیه رو پرداخت کنن دیه شما به دیه سال۹۷ باید پرداخت شود . مستند به ماده ۳۳ قانون بیمه ثالث ۹۵ میتوانید به ازای هرروز تاخیر در پرداخت دیه نیم در هزار دیه را بعنوان خسارت تاخیر تادیه از بیمه گر مطالبه کنید . از طریق اجرای احکام حساب بیمه گر رو مسدود کنید مجبور به پرداخت میشوند