در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

در پرونده حوادث راننده که راننده مقصر حادثه فوت کرده و بعد از تکمیل تمام مداک بعد از گذشت 20 روز از تکمیل از بیمه درخواست پرداخت کردم. و برای گذشت هر روز تاخیر نیم هزارم جریمه. اما ریس بیمه شهرستان به من گفت حوادث راننده جریمه دیرکرد نداره و ما میتونیم خسارت شمارو تا چندین ماه یا تا یک سال پرداخت نکنیم.

از طریق طرح سوال در بیدبرگ و مشورت با چند کارشناس که عنوان کردن حوادث راننده هم مشمول دریافت جریمه دیرکرد میشه یک شکایت در بیمه مرکزی ثبت کردم. بعد از گذشت 24 ساعت بدون هیچ توضیح خاصی درجواب من اعلام کردن : سلام شامل حوادث راننده نمیشود.!

میخواستم بدونم الان تکلیف من چیه چرا بیمه میتونه خسارت مربوت به راننده رو تا یک سال پرداخت نکنه الان برای دریافت حقمون به کجا مراجعه کنیم؟ بیمه مرکزی جواب درستی بهم داده؟ حوادث راننده جریمه دیرکرد نداره؟
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، جواب کارشناس بیمه مرکزی کاملا غلط و نادرست می باشد ، طبق تبصره 1ماده 11ایین نامه ماده3 قانون شخص ثالث که در تاریخ 1396/04/28به تصویب رسیده است ، شرکت بیمه موظف است از تاریخ تکمیل پرونده حداکثر تا 20روز خسارت را پرداخت نماید واگر غیر این عمل نماید بغیر از اصل خسارت باید به برای هر روز تاخیر نیم هزارم مبلغ خسارت دیرکرد پرداخت نماید و برای اسن منظور باید دو باره طرح شکایت نماید و یا از طریق مراجع قضایی اقدام فرمائید .