در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
با  سلام

  ببخشید طبق نظر نهایی پزشک قانونی ۱.شکستگی استخوان زند اعلی دست راست که تحت عمل جراحی و پین گذاری قرار گرفته ۲. شکستگی استخوان زند اسفال دست راست که تحت عمل جراحی و نصب وسایل ارتوپدی  قرار گرفته‌است . و دو ماه طول درمان. که گذشت . ببخشید دستم پلاتین هم کار رفته اینجا به پلاتین هم اشاره کرده .یا نه ممنون میشم دیه کامل را طبق سال ۹۷بیان کنید با تشکر
2 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام میزان دیه شکستگی زند اعلا و اسفل دست راست در صورتیکه در پایان طول درمان مطلوب و بدون عیب ترمیم شده باشد هر کدام هشت درصد و در مجموع شانزده درصد و در صورتیکه با عیب ( معیوب ) التیام یافته باشد هر کدام ده درصد و در مجموع بیست درصد دیه کامل مرد مسلمان است. در خصوص انجام عمل جراحی و نصب ادوات اردوپدی یا پین گذاری نیز حست وسعت عمل و میزان پین جاگذاری شده  تا چهار درصد برای هر دو مورد قابل ارزیابی است. لذا بر فرض اول ( التیام مطلوب ): 20 درصد دیه کامل که به نرخ روز= 462.000.000 ریال و بر فرض دوم ( التیام معیوب 24 درصد دیه کامل که به نرخ روز آن 554.400.000 ریال قابل پرداخت میباشد.