در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

در معاینه اول پزشک قانونی نوشته شده 1شکستگی استخوان زند اسفل دست راست که گچ گیری شده و جراحت حارصه بینی و پیشانی کبودی پای چپ و قرمزی قفسه سینه و بعد از طول درمان نوشته درمان خاتمه یافته شکستگی استخوان زند اسفل بدون عیب جوش خورده و3درصد ارش بابت عدم حرکت کامل دست بقیه صدمات شامل دیه مقدر است، الان دیه شکستگی و بقیه صدمات لحاظ میکنن یا فقط آرش و آگه لحاظ میکنن کل دیه چقدر میشه
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... مجموع دیات و ارش مربوط به صدمات وارده معادل 13/3 درصد دیه کامل میباشد که بنرخ دیه سال 97 مبلغ 307/230/000 ریال خواهد شد.