در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
سلام. نظر نهایی پزشک قانونی  بدین شرح است ۱. شکستگی استخوان زنده اعلی دست راست که تحت عمل جراحی و پین گذاری قرار گرفته است ۲. شکستگی استخوان زنده اسفل دست راست که تحت عمل جراحی و نصب وسایل ارتو پدی قرار گرفته و دو ماه طول در مان که گذشت ببخشید دستم پلاتین هم خورده آیا به پلاتین هم اشاره کرده است یا خیر دیه  این گزارش چند می باشد ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

با استناد به اینکه گذاشتن ابزار ارتوپدی (پلاتین ) یعنی التیام بصورت معیوب مشمول ۱۰درصد دیه کامل برای هر استخوان می گردد . یعنی ۲۰درصد معادل ۴۶میلیون و ۲۰۰هزارتومان

اگر قاضی پلاتین گذاشتن را در حکم التیام بدون عیب درنظر بگیرد ۱۶درصد دیه بر شما ثابت میگردد . معادل ۳۶میلیون و ۹۶۰هزارتومان