در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام و خسته نباشید
ببخشید من سه هفته پیش تصادف کردم فعلا دنباله کارای بیمه و پزشکی قانونی هستم....

  1. استخوان زند زیرین دسته راستم یک شکستگیه کامل دارد و یک تکه هم ازش جداشده که الان پلاتین گذاشتن برام،
  2. و یک دنده ام شکستگی دارد و یکیم ترک برداشته،
  3. بینیم ترک برداشته.

حالا از شما خواستم ببینم بنظرتون حدود دیه ای که بهم تعلق میگیره چقدره؟ ممنون میشم اگه لطف کنید بهم بگید

1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام و با آرزوی بهبودی برای حضرتعالی، با توجه به اینکه شما دارای طول درمان می باشید لطفا یا منتظر اتمام طول درمان باشید و یا با دریافت اولین نظریه پزشکی قانونی ، جهت محاسبه دقیقتر مجددا طرح سوال فرمائید.