در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشيد

بنده در يك شركت پيمانكاري مشغول به كار بودم كه در ابتداي كار بيمه بنده با 2ماه تاخير از تاريخ قرارداد واريز گرديد و معمولا حقوق ما هر سه الي شش ماه پرداخت ميشد و زمينه فعاليت كاري ما نظارت بر عملكرد پيمانكاران شهرداري بود  كه بعد از گذشت 2 سال بنده در محل كار،از بالابر سقوط كرده و دچار شكستگي پا شدم و به مدت سه ماه استراحت پزشكي گرفتم و در اين مدت كارفرما با وعده و وعيد مرا از شكايت منصرف كرده و علاوه بر حقوق از كارافتادگي بيمه ماهيانه مبلقي را به عنوان كمك خرجي واريز ميكرد. بعد از گذشت دوران نقاهت بدليل ضعف جسماني در شركت ديگري مشغول به فعاليت شدم و حالا بعد از گذشت حدود 4 سال از اين ماجرا:اين شركت تمام كمك هزينه هاي درماني بنده را از مطالباتم كسر كرده و حتي بخشي از حقوق و مزاياي معوقه بنده رانيز پرداخت نميكند. در ضمن بنده قرارداد رسمي با اين شركت داشته و تمام اسناد و مدارك مورد نياز موجود ميباشد.

لذا خواهشمندم راهنمايي بفرماييد  1- امكان مسترد كردن سابقه بيمه 2ماهه وجود دارد؟  2-امكان دريافت معوقات حقوق و مطالبات وجود دارد  3-امكان گرفتن ديه بابت مصدوميت وجود دارد؟

با سپاس فراوان از مرحمت شما
1 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)
باسلام هرسه موردشماباارائه دادخواست براداره کارقابل پی گیری  واستردادمی باشد