در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده ۵ ماه پیش از ساختمان از داربست افتادم که قرارداد با شرکت داشتم و در قرارداد بیمه به عهده شرکت بوده بیمه ساختمان تمام شده و ما رو در جریان نگذاشتن بعد از اینکه این اتفاق افتاد گفتن چون بیمه خودمون تموم شده از بیمه کار فرما استفاده میکنیم که بعد از اینکه کارشناس بیمه اومد بعد ۳ ماه کارفرما بخاطر مشکلات با شرکت قبول نکرد که از بیمه استفاده بشه،چون من طلب زیادی از شرکت داشتم گفتن شکایت کنی طلبت رو نمیدیم  که نیمی از طلبم پرداخت شد بعد من رفتم واسه طلبم گفتن باید بنویسی که من از شرکت شکایتی ندارم و امضا کنی که مابقی طلبت رو بدیم ،من چون به کارگر خیلی بدهکار بودم واسه شب عید مجبور شدم امضا کنم که حداقل پول کارگرها رو بدم الان میخوام بابت بیمه ودیه شکایت کنم چون دست و پا شکسته که پلاتین هنوز در نیومده و پرونده بیمارستان دارم و ۳ ماه استراحت پزشکی داشتم الان با اون نامه که امضا کردم مشکلی برای شکایتم پیش نمیاد و میتونم شکایت کنم ،ممنون میشم راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

با توجه به اینکه جنابعالی در حالتی شبیه به اجبار و اضطرار، آن رضایت نامه را امضا کرده اید، می توانید ادعا کنید که قلبا و عقلا رضایتی به چنین کار نداشته اید و اکنون که آن اضطرار رفع شده به دنبال احقاق حقوق خود هستید.

دادخواست علیه کارفرما و سایر مرتبطین به حادثه از جمله بیمه گر مسولیت کارفرما در قبال کارکنان، تنظیم کنید و مطالبه دیه و ارش نمایید.

دادگاه موضوع را به کارشناسی و پزشکی قانونی ارجاع می دهد و تمامی مقصرین و نسبت قصور هر یک مشخص می شود و برای هر یک از مقصرین جزای نقدی (دیه ) تعیین می شود.