در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده در کارگاه دچار حادثه شده و دچار شکستگی دو دست شدم کارگاه دارای بیمه بمسئولیت البرز هست

بنده چگونه درخواست دیه و درمان کنم
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی ...

ابتدا باید به عرض برسانم شرط پرداخت خسارت در بیمه های مسئولیت کارفرما در مقابل کارگران ، احراز مسئولیت کارفرما در بروز حادثه میباشد که تشخیص این موضوع بعهده کارشناس رسمی دادگستری در حوزه مشاغل میباشد.

در هرصورت کارفرما و یا خودتان باید به شرکت بیمه گر مراجعه نمائید تا ضمن اعلام خسارت به بیمه گر از شرایط بیمه نامه مطلع گردید. و در صورت داشتن پوشش (پرداخت خسارت بدون رای دادگاه) بیمه گر شخصاً موضوع خسارت را بررسی و به کارشناس رسمی ارجاع خواهد داد.

در صورتیکه بیمه نامه فاقد پوشش فوق باشد لزوماً شما باید علیه کارفرما و بیمه گر طرح دعوی نمائید.