در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
ببخشید من متوجه نشدم منظور شمارا، آخه من سوابق بیمه دارم  و سن من کم تر از پنجاه سال است،  یعنی شما میگی اگه قبلا سوابق بیمه داشته باشیم نمیشه؟  یعنی اگه  بعد از فوت مادرم که حقوق پدرم بهش رسید از شغلم بیام بیرون و بیمه از طرف شغلم برایم نریزن ولی سوابق بیمه تامین اجتماعی داشته باشم حقوق پدرم به من نمیدهند؟
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)

بادرودمجدد.

خیر منظور این است که سوابق قبلی بیمه شما مانع برقراری حقوق مستمری پدرتان نخواهدشد. شما فقط در زمانیکه درخواست حقوق پدر را می‌دهید نباید در سازمان بیمه‌ای دیگر برایتان بیمه رد شود. هرچه سابقه از قبل برای شما ارسال شده بوده مربوط به قبل بوده. از زمان درخواست حقوق پدر دیگر نباید تحت پوشش بیمه سازمان دیگری باشید.

شرط استمرار پرداخت حقوق مستمری در سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح، نداشتن شغل و شوهر است.