در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

من چند ماهه پدرمو از دست دادم و تازه دو ماهه حقوق مستمری پدرمو دریافت میکنم و ۲۰ مهر وارد ۱۹ سالگی میشم و فقط تا دیپلم خوندم و دیگه نمیخوام ادامه بدم و مجردم و ازدواجی از قبل نداشتم و سرکار هم نرفتم

دوتا سوال دارم اگه بخوام برم سرکار کاری که بیمه نشم و ثابت نباشه فقط برای چند ماه یا چند سال فقط به قصد جمع کردن پول این حقوق قطع میشه؟ نمیخوام بیمه بشم تو اون کار و سوال دوم اینه من شنیدم اگه ادامه تحصیل ندم و ۲۰ سالگی رو رد کنم حقوقم قطع میشه درسته ؟

تو توضیحاتتون هم گفتین طرف معلول باشه یا برای تحصیلات نیاز به هزینه داشته باشه و سنشم بالای ۲۰ باشه حقوق مستمری میگیره خب من که سالمم ولی هنوز ۲۰ ساله نشدم اما تحصیل نمیکنم پس بعد ۲۰ سالگی قطع میشه؟ باوجود اینکه شغل وهمسر نداره به خاطر اینکه تحصیل نمیکنه طرف بعد ۲۰ سالگی خودشون قطع میکنن ؟

مهمه برام لطفا راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (2,660 امتیاز)
با سلام ؛ شما با توجه به شرایتتان می توانید از مستمری پدرتان استفاده کنید تا زمانی که یکی از دو مورد ازدواج یا اشتغال به کار ( منظور اشتغال به کار دولتی یا خصوصی که برای شما بیمه تامین اجتماعی ردبشه ) برای شما اتفاق نیافته. در صورتی که اشتغال به کار داشته باشید که برای شما بیمه رد نشه ، این حقوق به شما تعلق می گیره مگر اینکه موضوع اشتغال به کار شما به سازمان تامین اجتماعی گزارش بشه !!! سربلند باشید