در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
با سلام  مجدد  ببخشید من میتونم  دفترچه تامین اجتماعی خودم را باطل کنم در عوض دفترچه ارتش را بگیرم منظورم دفترچه ای که برای درمان هست،  یعنی بیمه تامین اجتماعی باشم ولی از ارتش دفترچه بگیرم
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود.

سازمان تامين اجتماعي نيروهاي مسلح به صرف اينكه فردي در سازمان بيمهاي ديگر دفترچه نداشته باشد پوشش بيمه اي نميدهد. به عبارتي ملاك اين سازمان عدم ارسال سابقه بيمه در هر سازمان بيمهاي ديگر در كشور است.

با توضيح بالا شما حتي اگر دفترچه تامين اجتماعي خود را باطل كنيد اما باز هم بيمه براي شما رد شود نميتوانيد تحت پوشش بيمه نيروهاي مسلح قرار بگيريد و از دفترچه درماني نيروهاي مسلح استفاده نماييد.