در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
ببخشید من یعنی بعد از اینکه از کارم اومدم بیرون  و بیکار شدم  وقتی پدر و مادر زنده نباشند برم کانون بازنشستگان ارتش  چی بگم  چقدر طول میکشه تا درست بشه حقوق پدرم برای من بشه؟  اونا اذیت نمیکنند بگن خانم شما قبلا تحت تکفل نبودی و خودت سابقه بیمه داری و یا بگن پدر و مادرت باید وقتی زنده بودن شما رو تحت تکفل خودشون میکردن
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود. فرزند اناث درصورتیکه متاهل ویا شاغل نباشد و در هیچ سازمان بیمه‌ای برایش سابقه بیمه ارسال نشود؛ می‌تواند از طریق دفاتر پیشخوان ساتا درخواست برقراری مستمری پدر را بدهد. اینکه فرزند در زمان حیات سرپرست تحت تکفل وی نبوده هیچ منعی برای برقراری مستمری ایجاد نخواهد کرد. اما نیاز به ارائه مدارک لازم و انتظار برای انجام استعلامات سازمانی خواهد بود. این پروسه از زمان ارائه مدارک تا برقراری حقوق، حدودا سه الی شش ماه به طول می‌انجامد.