در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
سلام پدرم ارتشی فوت کردند و من چون خودم کار میکردم حقوق به مادرم تعلق گرفت  میخوام بدونم آیا بعد از فوت مادرم من از کار خودم بیام بیرون و بیم برایم واریز نشود با  اینکه سوابق بیمه دارم  آیا میتوانم حقوق پدرم را دریافت کنم،  و آیا بعد از فوت مادر  خیلی طول میکشد  تا حقوق را به من بدهند،  در ضمن حقوق پدرم 2 میلیون است چقدر به من تعلق میگیرد
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام در صورتی که دختر مجرد باشد وازدواج نکند وشاغل نباشد وبیمه پرداز نباشد میتواند بعد از فوت مادر از کل حقوق بهره مند گردد