در بازنشستگی و مستمری توسط (240 امتیاز)
سلام یکی از آشنايان معلم است براش بیمه رد میشده و.متاسفانه پدرش فوت کردند و چون ايشون سر کار میرفتند و براشون بیمه رد میشده حقوق پدرش به مادرش رسیده،  حالا بعد از چند وقت این دختر خانم سر کار نمیره و دیگه  براش بیمه  رد نمیشه،  حالا میخواد بدونه آیا با اینکه قبلا شاغل بوده و سابقه بیمه داشته والان شاغل نیست و براش بیمه رد نمیشه  ميتونه از حقوق باز نشستگی پدرش استفاده کنه،؟ لطفا با بله یا نه جواب دهید
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اگر به این شکل که توضیح دادید بله میتونه از حقوق پدر استفاده کند