در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

پدر من وقتی که من 18 سال داشتم فوت کردن و از اون به بعد حقوقشون رو مادرم دریافت میکرد. یادمه که برای فروش املاک و ماشین منو به اداره پلیس بردن و از من امضا گرفتن اما الان 21 سال دارم و دچار اختلافاتی با مادرم در زمینه مالی شدم. من مدرس زبان انگلیسی در یک موسسه هستم که بیمه هم ندارم و مجردم.

آیا امکانش هست که بتونم سهم خودم رو از حقوق پدرم به صورت جداگانه دریافت کنم؟ پدرم از کار افتاده بودن به علت بیماری که گرفتن. و اینکه مادرم معلم آموزش و پرورش است و خودش حقوق دارد آیا از حقوق پدرم هم سهم میبرد؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

- شما می توانید با مراجعه به شعبه سازمان تامین اجتماعی پرداخت مستمری تقاضای تفکیک و پرداخت مستمری 25 درصدی خود باشید.

- اشتغال همسر متوفی، منافاتی با قانون ندارد.

- مادر شما نیز می تواند اشتغال شما به عنوان مدرس زبان طرح نموده و مستمری شما را قطع نماید.