در بازنشستگی و مستمری توسط (250 امتیاز)
در صورت فوت مرد با سابقه کمتر از ۱۰ سال بیمه تامین اجتماعی، آیا مستمری به همسر وی پرداخت میشود؟ و ایا مستمری مادام العمر است؟ نحوه محاسبه این مستمری بر چه مبنایی می باشد؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام ، اگر متوفی در یک سال آخر قبل از فوت سه ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد، بازماندگان مشمول دریافت مستمری خواهند بود و مستمری، مادام العمر هست برای همسر متوفی ، حقوق مستمری تابعی هست از میزان حقوق و مزایای مشمول کسر حق بیمه نامبرده در دو سال آخر قبل از فوت