در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

در صورت فوت سرپرست خانواده و داشتن یکسال سابقه تامین اجتماعی آیا بازنشتگی و مستمری به بازماندگان تعلق میگیرد؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (1,660 امتیاز)
باسلام اگر از تاریخ فوت تا یکسال قبل سه ماه واز تاریخ فوت تا ده سال قبل یکسال بیمه داشته باشد به بازماندگان حقوق بصورت کامل تعلق می گیرد اما اگر این شرط رو نداشته باشد فقط یکروز حقوق به بازماندگان تعلق می گیرد