در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
سلام، من شاغل هستم و دختر مجردو دارای سوابق بیمه هستم و برایم هشت ماه از سال حقوق و بیمه  واریز میگردد و چهار ماه از سال بنده بیکار،پدرم بازنشسته ارتش به رحمت خدا رفتند و.من در زمان زنده بودن پدر بیمه پدر نبودم و.چهار ماه از سال هم که نه بیمه خودم نه بیمه پدرم،  الان حقوق پدرم به مادرم میرسد،  خواستم بگم من چطور میتوانم حقوق پدرم را دریافت کنم،  آیا اگر از شغلم استعفا بدهم و دیگر بیمه ای از طرف شغلم برایم رد نشود میتوانم حقوق پدرم  دریافت کنم و بگویید چکار باید بکنم؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)

با سلام بله اگر بیمه پردازی شما قطع شود وحقوق بگیر نباشید میتوانید حقوق پدر را به اندازه سهم خود دریافت کنید