در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
ما شرکت بازرگانی هستیم که یسری از کارهای تعمیراتی را شخصی برای ما صورت حق الزحمه انجام میدهد و فاکتور میفرستد آیا باید این شخص تعمیر کار را بیمه کنیم و اگر بله میزان بیمه پرداختی بابت آن شخص چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (3,420 امتیاز)
سلام .این نوع کارشماجنبه ماده ۲۸قانون بوده وجنبه ماده ۳۸پیمانکاری رونداره.وبایدطبق ماده ۳۹قانون به مانندسایرپرسنل لیست وحق بیمه پرداخت بشه .اگرکارگاه شماطبق بخشنامه ۱۴۰درامد باشد میتوانید ازسهم ۲۰درصد معافیت کارفرمااستفاده کنین .