در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

شرکتمون (پیمانکار جزء) با  شرکت کارفرما، قراردادی به صورت غیر عمرانی بستیم و در قرارداد هم ذکر شد که قرارداد با مصالح هست، به دلیل تغییر مکان کارفرما قادر به ارائه صورت وضعیت در مهلت مقرر نشدیم، و بیمه به جای محاسبه حق البیمه با نرخ 7 درصد، حق البیمه را با نرخ 16.7 درصد محاسبه نموده و اجرائیه صادر کرده است! با اینکه شرکت ما حق البیمه را با نرخ 7 درصد به صورت کامل پرداخت نموده است.

خواهشمندم در خصوص امکان اعتراض به این اجرائیه و مراحل اعتراض راهنمائی بفرمائید؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
اگه مراحل ابلاغ رای درست اجرا نشده و فقط اجرائیه دست شما رسیده به رییس اداره درامد مراجعه کنید و درخواست برگرداندن رای به حالت قابل اعتراض بکنید.