در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام.

برای قراردادهای مشاوره که با اشخاص حقیقی با دستگاه اجرایی دولتی منعقد می شود آیا این نوع قراردادها شامل حق بیمه می شود؟ و آیا سهم 12 درصدی مشاور حقیقی توسط کارفرما بایستی پرداخت شود؟

اگر جواب مثبت است به چه بخشنامه ایی باید مراجعه کنم؟

با تشکر-حیدری
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
وفق بخشنامه 14 جدید درآمد ماخذ حق بیمه کلیه قراردادهای واجد شرایط ضوابط طرح های عمرانی مشاوره ای بر اساس مصوبات ۱۲۹ و ۱۴۳ شورایعالی تامین اجتماعی از تاریخ 63/4/16 به بعد به شرح ذیل می باشد.
حق بیمه 14 درصد ناخالص کارکرد + 1/6 بیمه بیکاری که از این مبلغ 3/6 سهم مشاور و 12 درصد سهم کافرما میباشد.
لازم بذکر است این محاسبه فقط مشمول قراردادهای طرحهای عمرانی میباشد در غیر اینصورت با توجه باینکه شخص حقیقی بوده است با رعایت سقف حداکثر دستمزد به ماخذ 30 درصد محاسبه میگردد.