در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)

با سلام، بنده مدیر دپارتمان فنی یک شرکت خصوصی هستم و به مدت 3 سال است در این سمت مشغول به کارم .در فیش حقوقی ام سمت "کارشناس پروژه" عنوان شده است که شرکت این مسیله را بی اهمیت عنوان کرده بود.  به تازگی متوجه شدم کسانی که سمت آنها به با عنوان "پیمانکار پروژه" قید شده است از بیمه بی کاری نمی توانند استفاده کنند و بیمه های رد شده به عنوان سایقه بیمه محاسبه نخواهد شد که موجب نگرانی بنده شده است. خواهشمند است راهنمایی فرمایید. ضمنا با وجود اینکه شرکت در تهران است بیمه بنده در اصفهان رد شده است.

  1. آیا امکان پیگیری سابقه و پرونده با وجود اینکه سوابق در شعبه بیمه اصفهان است در شعب تهران وجود دارد؟
  2. آیا امکان دارد کسانی که پیمانکار پروژه در قرار داد مدت زمان این بیمه در  سابقه بیمه برای بازنشستگی محاسبه نشود؟
  3. آیا امکان دارد سمت با عنوان پیمانکار پروژه موجب عدم استفاده از بیمه بی کاری شود؟

ممنون میشم راهنمایی لازم را مبذول فرمایید.

ادمین:

- در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.

1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اینکه جزو سوابق شما منظور نشود اینطور نیست هر نو بیمه ای که پرداخت شود جزو سوابق منظور میشود اما برای بیمه بیکاری با عنوان مدیر پروژه مشکلی نیست اما پیمانکار پروژه یعنی اینکه شما کارفرما بودید ووکسی نمیتوانسته شما رو اخراج کند بیمه بیکاری تعلق نمیگیرد باید در همان شعبه مربوطه که حق بیمه پرداخت کردید پیگیر شوید