در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)

در لیست بیمه کارگران عنوان شغلی کارگر ساده قید شده ؛  حال کارگر حکم اداره کار مبنی بر کارگر فنی ارایه نموده و از دیوان عدالت اداری رای اصلاح لیست بیمه و تغییر عنوان شغلی ارایه نموده است .

1- ایا با توجه به مراتب فوق مابالتفاوت حق بیمه سنوات قبل ( 10 سال قبل ) لر چه مبنایی و طبق چه سالی محاسبه میشود . ایا در این مورد بخشنامه و یا مدارکی موجود است .

2- سازمان تامین اجتماعی میتواند علاوه بر 4%  حق بیمه سختی و زیان آور ؛  مابالتفاوت حق بیمه سنوات قبل را مطالبه نماید .

3-  تامین اجتماعی شهرستان با اتکاء به بخشنامه های داخای سال 96  که اعلام نموده است مابالتفاوت سنوات گذشته  ( 10 سال  )  بر نرخ سال محاسبه یعنی سال 97 محاسبه و اعمال گردد  با عنایت به ماده 4 قانون مدنی  که اثر قانون و مقررات به آنده بوده و قانون عطف به ماسبق نمیشود

با تشکر

1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام در نوع شغل کارگر فنی و کارگر ساده تفاوت فاحشی از لحاظ دستمزد وجود ندارد لذا

ما به التفاوت نرخ حق بیمه موضوعیت ندارد