در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام واحترام :

اينجانب كارگري دارم كه يك روز در ميان نزد من كار كرده وروزهاي ديگر فرد ديگري كارگر من بوده است ايشان مستمري بگير بعنوان بازمانده پدر فوت شده شان هستند.حالا ايشان ادعا نموده كه من تمام روزها كار كرده ام وظاهرا با تباني از افراد صميمي در اطراف محيط كار وشهادت دروغ انها نزد مامور بازرس اداره كار مي خواهد ازبنده اخاذي كند سوال بنده اين است كه ايا امكان اعتراض به بازرس تحقيق اداره كار وجود دارد وچگونه بايد انجام شود ؟متشكرم .
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

صرف ارائه استشهادیه برای اثبات تمام وقت بودن توسط کارگر کافی نبوده و دلیل محسوب نمی‌شود. مطابق آیین دادرسی کار اثبات طول مدت کارکرد و نحوه کارکرد (تمام وقت یا پاره وقت بودن) با کارگر است و اثبات پرداخت مزد این مدت و سایر مزایا با کارفرماست.

ضمنا صرف اظهارات کارگران بازرس گزارش تنظیم نمیکند و از افراد دیگری نیز پرس و جو کرده و ممکن است از شما مدارکی بخواهند. رای هیات حل اختلاف ادارات کار در دیوان عدالت اداری قابلیت نقض و پیگیری دارد. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید فرم مشاوره تلفنی را تکمیل نمایید تا با شما تماس بگیریم. با سپاس